Soluție completă e-Commerce cu VXX


În câteva minute poți avea un magazin online cu toată funcționalitatea de care ai nevoie pentru a-ți extinde sau muta afacerea online: produse pe categorii, specificații și filtre produse, import de date (inclusiv imagini produse), management comenzi utilizatori, discounturi, vouchere, newsletter, management date clienți și comentarii produse, utilizatori de administrare cu drepturi specifice, rapoarte de vânzări, comenzi și vizite și chiar integrare pentru plată online (la cerere) - totul la prețuri începând cu 8 euro / lună. Dar înainte de a plăti ceva ai 14 zile la dispoziție să descoperi tot ce îți oferă noul tău magazin electronic.

Abonamentul îl poți alege în funcție de traficul magazinului tău - poți începe cu un abonament mic, și poți crește pe măsura ce afacerea ta crește.

Pentru orice cont de magazin online  poți opta pentru găzduirea email-urilor și soluție completă de gestiune, facturare, micro ERP/CRM la prețuri preferențiale - vezi detalii la pagina de prețuri.

Gata în câteva minute, cu design responsive, disponibil pe laptop, desktop, telefon și tabletă!

Poți alege din 560 de combinații de teme, stiluri de aranjare și culori pentru a da un aspect unic magazinului tău cu doar câteva click-uri.
Poți lega domeniul tău de magazinul online VXX cu câteva clickuri, fără costuri suplimentare.

Opțional, ai integrare cu GTCont și găzduire de email la prețuri preferențiale.Ai panou de administrare ușor de folosit și complet ce include grafice de comenzi, vizite și chiar un modul de audit.

Poți adăuga și modifica produsele fie manual din admin, fie încărcând fișiere de actualizare - chiar și pentru imaginile produselorAi un designer de pagini ușor de folosit în care poți să pui text și imagini repede și fără mult de muncă. Dar dacă vrei o pagină mai complexă ai la dispoziție și un editor avansat de pagini cu care poți crea cum vrei conținutul site-ului.

Ai control asupra optimizărilor SEO pentru fiecare pagină de produs sau categorie, chiar din panoul de administrare.

Dacă ai nevoie de ajutor, e suficient ai datele despre produsele și serviciile pe care le oferi - contactează-ne și iți construim noi magazinul online "la cheie".