Site-ul tău de prezentare cu VXX


Poți avea propriul site de prezentare cu prețuri începând cu 5 Euro / lună. Fără costuri ascunse, fără vreo investiție inițială. Și fără perioadă contractuală impusă - plătești cât timp vrei să folosești site-ul. Dar înainte de a plăti vreun abonament ai la dispoziție 14 zile pentru a testa VXX - crearea contului este gratuită.
Pentru orice cont de site de prezentare poți opta pentru găzduirea email-urilor la prețuri preferențiale - vezi detalii la pagina de prețuri.

Gata în câteva minute, cu design responsive, disponibil pe laptop, desktop, telefon și tabletă!

Poți alege din 560 de combinații de teme, stiluri de aranjare și culori pentru a da un aspect unic site-ului tău cu doar câteva click-uri.

Ai modul de blog încorporat cu posibilitatea de a afișa pe prima pagină ultimele articole publicate.

Poți lega domeniul tău de site-ul VXX cu câteva clickuri, fără costuri suplimentare.Ai panou de administrare ușor de folosit și complet, cu statistici, definire de pagini, definirea meniului principal și a legăturilor din partea de jos, definirea secțiunilor din pagina principală și slide-uri.

Și conținutul blogului îl poți crea și modifica tot din panoul de administrare.
Ai un designer de pagini ușor de folosit în care poți să pui text și imagini repede și fără mult de muncă. Dar dacă vrei o pagină mai complexă ai la dispoziție și un editor avansat de pagini cu care poți crea cum vrei conținutul site-ului.

Ai control asupra optimizărilor SEO pentru fiecare pagină în parte, din panoul de administrare.

Dacă ai nevoie de ajutor, e suficient să știi ce vrei de la site - contactează-ne și iți construim noi site-ul cu toate informațiile pe care le dorești.